top of page
Screenshot 2022-10-20 at 17.32.31.png

Varför Skeleton

Onlineauktio

 • Förlängd budgivning (anti sniping)

 • Valfritt intervall mellan föremål 

 • Dagliga auktioner

Under auktionens gång läggs information om nya föremål ut kontinuerligt - systemet uppdateras i realtid och det finns en tydlig nedräkning tills klubban faller.

 

Skeleton ger en överblick av den aktuella budgivningen och man kan bjuda online tills föremålet klubbas digitalt. 

Auktioner

Liveauktion

 • Auktionsbok

 • Budgivning i frånvaro

 • Livebudning online

 • Video i realtid

 • Telefonbudgivning och uppringningschema
   

​Skeletons liveauktion (även kallad slagauktion) håller hög teknisk kvalitet. Verktyget (Clerk) som används gör den digitala och fysiska budgivningen smidig för både budgivaren och auktionsförrättaren.

Med Skeletons liveauktion kan man lägga förhandsbud online, bjuda under pågående auktion samt delta i salen eller på telefon. 

Säljare

en auktionsöversikt

 • Säljhistorik och data

 • Kundkännedom och trender via Bite(Barnebys trafik analysverktyg)

 • Finansiella rapporter
   

Skeleton förenklar processen med att organisera och hantera hela auktionen. Uppgifter om säljarna och de unika transaktionerna registreras och hanteras lika enkelt som själva föremålen.

 

När föremålen har fotograferats förs de snabbt och enkelt in i systemet. För att kunna se vad som presenteras när auktionen går live kan man förhandsgranska katalogen. 

Designa hemsida

Designa din egna hemsida

 • Anpassa sidans design med din logga, färger och typsnitt

 • Lägg till fler språk

 • Få en tekniskt sökoptimerad hemsida

Som användare av Skeleton kan du välja hur din hemsida ska utformas - som en helt ny hemsida eller flytt av en redan befintlig sajt.

Vi hjälper dig genom processen och skapar en skräddarsydd och användarvänlig design som passar ditt företag och ditt varumärke. Att sälja och handla på nätet ska vara enkelt för dina kunder. 

Några av våra kunder

Boka en kostnadsfri demo!

Allt-i-ett

En enda lösning för att driva och effektivisera hela din verksamhet. Skeleton är en unik white label-auktionsplattform på marknaden som erbjuder allt från live och onlineauktion till administrering efter auktionen. 

Framtidssäkrad

Vi håller dig uppdaterad och framtidssäkrar din auktionsplattform med den senaste tekniken. Skeleton erbjuder kontinuerliga förbättringar och nya funktioner löpande. 

Ta kontroll över din data

Skeleton ger dig äganderätten till alla uppgifter om registrerade säljare och budgivare. Möjligheten att importera data och integrera resultat från tidigare auktioner erbjuds. 

Användarvänligt

Skeleton är en intuitiv och användarvänlig auktionsplattform som bidrar till effektivitet så att du kan lägga fokus på din kärnverksamhet.

Svensk teknik och design

Det bästa av skandinavisk enkelhet och funktionalitet kombinerat för att ge dig den mest användarvänliga white label-lösningen för att nå en global publik. 

Experter på auktioner

Ta del av ett årtionde av innovation, stort nätverk och expertis! Som branschledare fortsätter Barnebys att förändra den traditionella auktionsverksamheten och koppla ihop auktionshus med säljare och köpare världen över.  

Analys

Få en bättre förståelse av din auktionsverksamhet, dina budgivare och säljare med hjälp av inbyggda analyser och rapporter. 

Kundservice

Vi erbjuder en engagerad kundservice. Dra nytta av våra utbildningstillfällen och vårt kundprogram för att hålla dig uppdaterad om den senaste utvecklingen inom Skeleton. 

bottom of page