top of page

Kundcase - Olséns Auktioner

Efter flera års erfarenhet från några av Sveriges ledande auktionshus bestämde sig Lina Olsén, Anton Berglund, Linus Åkesson och Anders Olsén att 2021 starta eget. Affärsidén bakom var tydlig från början: ett digitalt auktionshus som helt utgår från kundens digitala behov och köpupplevelse.

Resultatet blev Olséns Auktioner, med Skeleton som leverantör av auktionsplattform.

OIsens.jpeg

Med Skeleton kan Olséns Auktioner inte bara hålla sina dagliga auktionsavslut, utan även sköta allt från det initiala kundmötet till katalogisering, budgivning samt fakturering. Allt detta sköts i samma mjukvara i Skeleton. Det är inte bara tidsoptimerande och effektivt, utan betyder även att Olséns Auktioner behåller användardata och relationen till sina kunder vilket gör att de kan skräddarsy budgivarnas upplevelse. Med hjälp av Skeleton kan Olséns Auktioner enkelt få fram statistik på bland annat varifrån deras kunder handlar, hur mycket de spenderar, vilka objekt som är mest populära och mycket annan användbar data.

Våra tekniska lösningar och funktioner är utvecklade med stor omsorg och är resultatet av flera års erfarenhet inom branschen men också ett tätt samarbete med Olséns Auktioner. Vi har tillsammans tagit fram flera viktiga funktioner för att underlätta deras auktionsverksamhet.  

Vi på Skeleton är mycket stolta över att ha gjort denna resa med Olséns Auktioner och vi ser fram emot att fortsätta utvecklas ihop!

bottom of page