top of page

Varför Skeleton?

Vi strävar alltid efter att göra din upplevelse så personlig och anpassad som möjligt. Med Skeleton kan du därför utforma din hemsida så som du vill med hjälp av våra kunniga designers, så din sida reflekterar ditt varumärke.

 

Du äger även din användardata, som ger dig en djupare förståelse för kundbeteenden och gör att du kan investera i ditt varumärke och framtid.

 

Allt detta gör det enklare än någonsin för dig som auktionshus att bli en digital aktör! 

Med Skeleton får du en helhetslösning som tar hand om hela auktionsförloppet – från den första kundkontakten till klubbslaget.

Skeleton som tjänst

Liveauktion

Med Skeletons liveauktioner balanserar vi tradition med modern teknik.

Vi tror på enkelhet och transparens, och strävar efter att göra varje liveauktion så smidig som möjligt för både dig som auktionsförrättare och dina budgivare.

Livestreamad video av hög kvalitet

Vi erbjuder en livestreaming-tjänst som är lätt att använda, vilket gör att du kan känna av atmosfären och dynamiken i auktionen, oavsett var du befinner dig.

Buduppdatering

Skeleton uppdaterar budinformation i realtid så upplevelsen av auktionen är densamma oavsett om dina kunder befinner sig hemma, eller i salen.

Flexibel budgivning

Dina kunder kan antingen registrera förhandsbud, bjud online under pågående auktion, via telefon, eller delta i salen.

Telefonbud

I systemet kan du enkelt sätta upp och schemalägga hantering för telefonbud, så du tydligt ser vem som ska ringa vem, och vilka föremål kunden är intresserad av. 

mindre palceholder data.png

Onlineauktion

Skapa dagliga auktioner, månadsauktioner eller speciella temaauktioner i Skeletons system. Du väljer själv hur ofta du vill ha dina auktionsavslut. Dina kunder bjuder enkelt digitalt och systemet uppdateras i realtid och ger en tydlig bild av budgivningen.

 

I Skeleton kan du även skicka påminnelser till budgivarna om avslutande föremål eller deras favoritobjekt, via SMS och/eller e-post, innan auktionens slut. Är du inloggad får du dessutom personliga notifieringar i gränssnittet om du blir överbjuden.

bg removed placeholder.png

Uppskattad funktionalitet

Skeleton har också en mängd andra funktioner som både förenklar och förbättrar auktionsupplevelsen, både för dig som auktionshus och dina kunder. 

Detta är bara några av alla funktioner som finns i Skeleton. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra systemet efter önskemål från våra kunder. 

Valfri mängd föremålsbilder

Ladda upp så många bilder du vill och sortera dem med drag'n drop.

Placering

Håll koll på var i lokalen dina föremål är. Detta underlättar också för kunder under visning. 

Skeleton checkout

Välj bland många betalsätt - underlätta för dina kunder att betala - Swish, Stripe, Nets, Worldline, Klarna mfl.

Notifieringar

Påminn dina kunder automatiskt om betalning och upphämtning.

Boka en kostnadsfri demo idag!

bottom of page