top of page
Screenshot 10-16-2020 11.38.56.png

Varför Skeleton

Allt-i-ett

En enda lösning för att driva och effektivisera hela din auktionsverksamhet. Skeleton är en unik white label-auktionsplattform på marknaden som erbjuder allt från live och onlineauktion till administrering efter auktionen. 

Framtidssäkrad

Vi håller dig uppdaterad och framtidssäkrar din auktionsplattform med den senaste tekniken. Skeleton erbjuder kontinuerliga förbättringar och nya funktioner löpande. 

Ta kontroll över din data

Skeleton ger dig äganderätten till alla uppgifter om registrerade säljare och budgivare. Möjligheten att importera data och integrera resultat från tidigare auktioner erbjuds. 

Användarvänligt

Skeleton är en intuitiv och användarvänlig auktionsplattform som bidrar till effektivitet så att du kan lägga fokus på din kärnverksamhet.

Svensk teknik och design

Det bästa av skandinavisk enkelhet och funktionalitet kombinerat för att ge dig den mest användarvänliga white label-lösningen för att nå en global publik. 

Experter på auktioner

Ta del av ett årtionde av innovation, stort nätverk och expertis! Som branschledare fortsätter Barnebys att förändra den traditionella auktionsverksamheten och koppla ihop auktionshus med säljare och köpare världen över.  

Analys

Få en bättre förståelse av din auktionsverksamhet, dina budgivare och säljare med hjälp av inbyggda analyser och rapporter. 

Kundservice

Vi erbjuder en engagerad kundservice. Dra nytta av våra utbildningstillfällen och vårt kundprogram för att hålla dig uppdaterad om den senaste utvecklingen inom Skeleton. 

bottom of page